mavroskrinos.freeforums.org

ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ

It is currently Tue Nov 24, 2009 3:13 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Welcome
Για να γίνεις μέλος διάβασε πρώτα τους κανόνες χρήσης του φόρουμ!
Μπορείς να δεις βασικά πράγματα για το Μαύρο Κρίνο κατεβάζοντας τη συνέντευξη από εδώ!
Γίνε νέο μέλος!

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 9:03 pm 
Site Admin

valkyria wrote:
polit2006 wrote:
Ο καθένας έχει μια ιδεολογία και με βάση αυτή την ιδεολογία λέει "Αυτή η θρησκεία με εκφράζει , η άλλη δεν με εκφράζει " . Είναι δυνατόν να υπάρχει φίλος του ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ που να μπορεί να κρατά ίσες αποστάσεις απο όλες τις θρησκείες ;

Νομίζω οτι ο χριστιανισμός δεν μπορεί να είναι συμβατός με τις ιδέες που διακινούνται εδώ μέσα . Αυτό οφείλουμε να το πούμε έξω απο τα δόντια και να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας .
Πώς συμβιβάζεται πχ ο χριστιανισμός με το κλωτσηδόν εξωπέταγμα όλων των μεταναστών ; (ιδίως των εγχρώμων και μελαψών ; )

ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! Ο ΓΙΑΧΒΕ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΑΤΑΙ ΑΛΗΛΛΟΥΣ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΗΣΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

:?: θα μας βοηθούσες αν δεν έγραφες κεφαλαία ... και δεν "φώναζες" ... καλώς ήλθες ..

Profile  

PostPosted: Wed Nov 04, 2009 9:29 pm 

Καλώς σας βρήκα! sorry για τα κεφαλαία...

Profile  

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 11:01 pm 

Θέτω ένα υποθετικό ερώτημα : έρχεται κάποιος και μας λέει "Είμαι εθνικοσοσιαλιστής αλλά και μουσουλμάνος !" . Τον πιστεύουμε ; Τον αποδεχόμαστε ;

Profile  

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 5:11 pm 
Site Admin

polit2006 wrote:
Θέτω ένα υποθετικό ερώτημα : έρχεται κάποιος και μας λέει "Είμαι εθνικοσοσιαλιστής αλλά και μουσουλμάνος !" . Τον πιστεύουμε ; Τον αποδεχόμαστε ;

αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα του "χώρου" να λύσουμε και αυτό ε ;

Profile  

PostPosted: Wed Nov 11, 2009 3:46 pm 

Ο Χριστιανισμός είναι μέσα στην -υπέροχη κατά την άποψη μου- ιστορική παράδοση της Ευρώπης και η Ελληνορθοδοξία ειδικότερα της Ελλάδας μας. Υπ' αυτή την έννοια τουλάχιστον, μπορούμε νομίζω να είμαστε Χρστιανοί αν και προτιμώ τον όρο Ελληνορθόδοξοι.
Τώρα σχετικά με την σχέση Χριστιανισμού/Έθνους/Ελληνισμού έχουν γίνει ατελείωτες συζητήσεις από καταβολής διαδικτύου και νομίζω το έχουμε κουράσει το θέμα. Υπήρξαν μια χαρά Ε/Σ χριστιανοί και μια χαρά Ε/Σ της παλιάς θρησκείας.
Τέλος, τους μετανάστες δεν τους αγαπάμε όχι για αυτό που είναι αλλά διότι εισέβαλαν στη χώρα μας, και δεν τους θέλουμε όχι γιατί είναι κακό να είσαι μαύρος αλλά διότι δεν θέλουμε αλλοίωση της φυλής και του έθνους μας. Προσωπικά ας μένουν στις δικές τους πατρίδες και εγώ από καρδιάς τους εύχομαι να είναι πάντα καλά οι άνθρωποι.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]